Loopt Anderlecht toch weer een speler mis? Verdediger twijfelt na beter aanbod concurrent


Loopt Anderlecht toch weer een speler mis? Verdediger twijfelt na beter aanbod concurrent

Alexander Scholz lijkt wel de eeuwige twijfelaar. De 22-jarige Deense verdediger van Lokeren moet gewoon ‘ja’ zeggen aan Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht en Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck en de papieren voor een transfer worden in orde gebracht. Standard heeft door de twijfels nieuwe moed gekregen.

Anderlecht en Lokeren zouden volgens Het Laatste Nieuws een bedrag van 2,5 miljoen euro overeengekomen zijn. Een snelle deal leek dus in de maak, maar de twijfels van Scholz blokkeren de zaak. Standard bracht deze week een bod uit van twee miljoen euro, bonussen incluis, en dat zet de centrale verdediger tot nadenken aan.

Standard-voorzitter Roland Duchâtelet zou zelf gebeld hebben met Scholz met een duidelijke boodschap: eender welk jaarsalaris Anderlecht geeft, Standard zal een hoger salaris uitkeren. Bij Anderlecht is de concurrentie, met Mbemba en Nuytinck, veel groter en dat is misschien ook een reden voor de twijfel.

Lambrecht is kwaad

Roger Lambrecht wil de deal zo snel mogelijk afronden. De eeuwige messias van Lokeren bereikte een akkoord met Roger Vanden Stock via de telefoon. Het akkoord zou zelfs op papier staan en Lambrecht is een gentleman van de oude stempel die graag zijn beloftes nakomt.

Lambrecht is bovendien kwaad op Standard dat ze een speler benaderd hebben zonder dat de club zijn fiat gaf. “Als jullie dan toch Scholz willen, dan moet Roland Duchâtelet maar 3 miljoen cash op tafel leggen”, zijn naar verluidt de harde woorden die Lambrecht liet vallen tegenover de delegatie van de Rouches. “Als hij zelf niet naar Anderlecht wil, dan blijft hij gewoon bij ons.”

Anderlecht wil Scholz graag komende maandag de medische testen laten afleggen en daarna een contract van 4,5 jaar laten ondertekenen. Dit verhaal is duidelijk nog niet afgerond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s