Trebel stuurt aan op vertrek naar deze bestemming


Trebel stuurt aan op vertrek naar deze bestemming

04 Januari 2017 13:35
© PhotoNews

Het lijkt er alsmaar meer op dat Adrien Trebel Standard weldra zal verlaten. De middenvelder speelde vlak voor de winterstop al zijn aanvoerdersband kwijt en er komen alsmaar meer verhalen naar buiten over zijn moeilijke karakter. Ook zelf stuurt hij aan op een transfer.

“Van toen ik hier aankwam, had ik een duidelijke deal met Roland Duchâtelet: ik zou hier twee jaar blijven. In de zomer zei Bruno Venanzi dat hij me nog een jaar extra wilde houden. Maar tegelijkertijd noemde hij een prijs waarvoor ik mocht vertrekken. Met mijn makelaar hebben we dat bedrag bijeen gekregen. Hij weigerde. Dus ben ik gebleven. Geen probleem. Afgaande op wat hij zegt, moet hij me binnenkort verkopen”, vertelt Trebel in Sport/Voetbalmagazine.

AA Gent werd de voorbije dagen nadrukkelijk genoemd, maar zelf lijkt Trebel eerder aan een andere bestemming te denken. “De ene exotische bestemming is de andere niet. Ik heb ook een fameus aanbod gekregen uit China. Daar heb ik direct neen op gezegd. Al Jazira is al iets anders. Ishak Belfodil toont aan dat de Emiraten niet noodzakelijk een kerkhof zijn.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s