‘Engelsen richten hun pijlen op sleutelspeler Standard’


'Engelsen richten hun pijlen op sleutelspeler Standard'

05 Januari 2017 10:51
© PhotoNews

Standard haalde in de zomer opnieuw een flink aantal spelers in huis, maar het was pas na in het slot van de mercato dat de Rouches hun fraaiste slag wisten te slaan. Zo haalden de Luikenaars spitsen Orlando Sa en Ishak Belfodil voor een erg beperkt bedrag in huis. En dat bleken twee absolute voltreffers.

Belfodil werd zelfs aangetrokken als transfervrije speler en groeide al snel uit tot een sleutelpion. Standard zou dan ook op punt om de optie in zijn contract te lichten en hem te binden tot 2018. Daarmee zou Belfodil niet enkel beloond worden met een veel beter salaris, de Rouches wapenen zich zo ook tegen de opkomende interesse in de Algerijn.

La Dernière Heure meldt immers dat twee Engelse clubs aan zijn mouw trekken. “Hij droomt van Engeland, maar één ding staat vast: hij zal niet aan welke prijs dan ook vertrekken omdat een ploeg uit de Premier League geïnteresseerd is. Als dat het geval zou zijn, zouden we al een akkoord met Standard moeten hebben want twee clubs zijn bijzonder geïnteresseerd om hem tijdens de winter aan te trekken”, beweert zijn zaakwaarnemer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s