Standard zoekt vervanger na monsterbod: ‘Meer dan 10 miljoen euro’


Standard zoekt vervanger na monsterbod: 'Meer dan 10 miljoen euro'

07 Januari 2017 12:27
© PhotoNews

Standard behoudt nog een kleine kans op het behalen van Play-Off I en wil die ook met beide handen grijpen. Om helemaal klaar te zijn voor deze strijd, vertrekken de Rouches zaterdag op winterstage. Ook Ishak Belfodil is er normaal gezien bij, al is het maar de vraag voor hoe lang.

De Algerijn werd afgelopen zomer transfervrij binnengehaald en groeide al snel uit tot een absolute smaakmaker. Dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij gegaan. Volgens Het Laatste Nieuws geniet de woelwater interesse van Celta de Vigo, West Bromwich Albion en vooral Everton. En die ploegen zouden wel eens ver kunnen gaan om de spits aan te trekken.

Zo maakt HLN gewag van een bod dat de 10 miljoen euro overstijgt en mogelijk nog kan stijgen vanwege de vele interesse. Standard, dat onlangs de optie lichtte en hem aan de club bond tot 2018, wil Belfodil uiteraard niet laten gaan, maar bij dergelijke bedragen kunnen de Rouches onmogelijk ‘neen’ zeggen. Ze zouden dan ook al naar een vervanger speuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s