‘Doemscenario dreigt zich te herhalen voor Standard’


'Doemscenario dreigt zich te herhalen voor Standard'

08 Januari 2017 12:41
© PhotoNews

Ook Standard vertoeft momenteel in Spanje voor een winterstage, maar de kern van Aleksandar Jankovic is niet compleet. Adrien Trebel heeft het oefenkamp immers geboycot. De ex-aanvoerder heeft zijn zinnen gezet op transfer naar AA Gent, dat al vier aanbiedingen deed, maar de Rouches houden het been stijf.

Toch lijkt het niet meer goed te komen tussen de club en Fransman, een winters vertrek wordt zo stilaan onvermijdelijk. Daarnaast is de kans reëel dat ook Ishak Belfodil andere oorden opzoekt, nu bepaalde ploegen bereid zouden zijn om fors te betalen voor de Algerijnse spits. Tot slot, kan Ibrahima Cissé rekenen op concrete interesse van Fulham.

Standard kan dus in één klap een aantal sterkhouders kwijtspelen en dat is niet de eerste keer. “Het scenario van vorig seizoen kan zich dus zomaar herhalen. Toen moest Ferrera tijdens de winterstop toekijken hoe met Knockaert, Teixeira, Yatabaré en Van Damme vier basispionnen vertrokken. De Luikenaars grepen uiteindelijk naast Play-Off I. Jankovic bracht de voorbije maanden stabiliteit, maar dreigt nu ook in allerijl met een nieuw plan of spelconcept op de proppen te moeten komen. Geen evidente kwestie”, schrijft Het Laatste Nieuws.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s