Manager Trebel komt met duidelijk statement: “Wat voor zin heeft het dan nog?”


Manager Trebel komt met duidelijk statement:

09 Januari 2017 14:33
© PhotoNews

Standard bereidt zich in Spanje voor de op de tweede helft van het seizoen, maar doet dat nog altijd zonder Adrien Trebel. De middenvelder werd wel in Marbella verwacht, maar stuurde zijn kat omdat Standard moeilijk doet over een transfer naar AA Gent. Zijn manager zet nu de puntjes op de i.

In La Dernière Heure komt hij met een uitgebreide reactie op de situatie. “Heel België weet dat Standard Trebel wil verkopen, terwijl Adrien zelf vindt dat zijn cyclus op Sclessin ten einde gekomen is”, klinkt het.

“Standard heeft dan ook het initiatief genomen en onderhandelt over de verkoop van Adrien met verschillende clubs, in binnen- en buitenland. Niet Adrien, niet ik, maar Standard, met prijzen die schommelen naargelang de dag en de club waarmee het onderhandelt. Wat heeft het dan nog voor zin om mee te gaan op stage, om toch maar te wachten tot het bestuur de verkoop aan een andere club afrondt?”

“Adrien is in het begin van het seizoen gebleven, ondanks een duizelingwekkend aanbod uit de Emiraten. Hij wil nu geen polemiek beginnen. Bruno Venanzi, Adrien en ik kennen de ware toedracht, chronologie en de stappen die gezet zijn om Adrien te verkopen. We wachten nu tot het bestuur de onderhandelingen afgerond heeft, met respect voor alle partijen en alle gemaakte afspraken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s