Renard furieus over gedrag van Trebel en anderen bij Standard: “Dit is écht wel flagrant, spelers wanen zich steeds meer in Club Med “


Renard furieus over gedrag van Trebel en anderen bij Standard: "Dit is écht wel flagrant, spelers wanen zich steeds meer in  Club Med "

Adrien Trebel heeft zich helemaal onmogelijk gemaakt bij Standard. De Fransman daagde niet op voor de oefenstage in Spanje en beantwoordt nu al dagenlang geen telefoontjes uit Luikse hoek.

Trebel wil met zijn houding een transfer forceren, maar sportief directeur bij Standard Olivier Renard heeft een duidelijke visie over het gedrag van de middenvelder. “Er is inderdaad interesse, maar die is niet concreet. Net daarom is zijn houding erg riskant”, vindt de ex-doelman in Het Laatste Nieuws.

“Tussen interesse en een afdoend bod ligt nog een wereld van verschil. Spelers durven er wel eens een zootje van maken, maar dit is echt wel flagrant”, kan Renard het gedrag van Trebel absoluut niet accepteren.

Clubspelers

“Een enorm gebrek aan respect ten opzichte van de club. Een slecht signaal naar onze jonge spelersgroep ook en tegelijk een les voor hen van hoe het niet moet. Het is moeilijk om nog echte clubspelers te vinden. Ze wanen zich steeds meer in Club Med“, klinkt het verder hard bij Renard. “De mentaliteit van veel spelers is een probleem in het hedendaagse voetbal. Zeker niet alleen bij Standard. Er is geen wederzijds respect meer. ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s