Renard: “We sluiten een transfer naar een Belgische club niet uit”


Renard:

10 Januari 2017 06:05
© PhotoNews

Adrien Trebel heeft zich onmogelijk gemaakt bij Standard. Sportief directeur Olivier Renard haalt zwaar uit naar de speler. Toch sluit hij een transfer naar AA Gent zeker niet uit.

“Hij hoopt zijn transfer te versnellen door ons onder druk te zetten, maar daar gaan we echt niet in mee. Hij mag er zeker van zijn dat hij niet zal vertrekken voor een bedrag dat hem goed uitkomt. Alleen voor de prijs die wij willen, kan hij weg. We sluiten een transfer naar een Belgische club niet uit, maar een overgang naar het buitenland draagt zeker onze voorkeur weg”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

“Er is inderdaad interesse, maar die is niet concreet. Net daarom is zijn houding erg riskant. Tussen interesse en een afdoend bod ligt nog een wereld van verschil. Spelers durven er wel eens een zootje van maken, maar dit is echt wel flagrant. Een enorm gebrek aan respect ten opzichte van de club. Een slecht signaal naar onze jonge spelersgroep ook en tegelijk een les voor hen van hoe het niet moet. Het is moeilijk om nog echte clubspelers te vinden. Ze wanen zich steeds meer in Club Med. De mentaliteit van veel spelers is een probleem in het hedendaagse voetbal. Zeker niet alleen bij Standard. Er is geen wederzijds respect meer. ”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s