Goed nieuws voor de fans van Standard: “Ik blijf”


 

Goed nieuws voor de fans van Standard:

14 Januari 2017 08:35
© PhotoNews

Bij Standard zijn er een aantal spelers die de club alweer verlaten. Een aantal zomertransfers verlieten de club al omdat ze al geen toekomst meer hadden in Luik. Andere zoals Ishak Belfodil speelden zich wél in de kijker.

 

Daar hoort ook Orlando Sa bij. De Portugees zal bij de Rouches blijven. “De club wil een paar spelers minstens tot juni houden en daar hoor ik bij. Ik zal niets forceren. Ik wil play-off 1 halen en ben gelukkig bij Standard. Ik voel me gewaardeerd. Bovendien woon ik op amper vijf minuten van het trainingscomplex”, zegt hij in Het Belang van Limburg.

Opvallend: Sa heeft geen makelaar. “Er zijn tegenwoordig meer makelaars dan spelers. Zelf heb ik er geen. Dat is ook iets wat ik de jonge gasten probeer mee te geven: de mensen kort bij je zijn het belangrijkste. Negeer de types die geld aan je willen verdienen. Ik heb in het verleden mensen vertrouwd die ik niet had moeten vertrouwen. Ik heb geleerd dat je een vertrek niet via makelaars moet forceren. Je moet presteren op het veld. Dan vinden de clubs je wel.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s