Jankovic wil naar play-off 1, liefst met sterkhouders: “Ik hoop dat ze blijven”


Jankovic wil naar play-off 1, liefst met sterkhouders: "Ik hoop dat ze blijven"

De spelers en staf van Standard keren zaterdag opnieuw naar huis na hun stage in het Spaanse Marbella. De Rouches verloren hun twee oefenwedstrijden, maar er werd vooral over Ishak Belfodil en Adrien Trebel gesproken.

Standard speelde in Marbella een oefenpot tegen Dortmund en Vaduz (Liechtenstein), maar er werd twee keer verloren. “Het is niet leuk om twee keer te verliezen, maar we hebben wel enkele jonge spelers een kans kunnen geven en tactisch kunnen experimenteren”, zegt Aleksandar Jankovic bij Sporza.

Jankovic sprak ook nog over de (mogelijke) transfers van Belfodil en voormalige aanvoerder Trebel. “Ik hoop dat Belfodil en Trebel blijven, want het zijn belangrijke spelers. Zeker Belfodil was gemotiveerd en zijn impact is groot. Maar in voetbal weet je dat er altijd iets kan bewegen”, aldus de Standard-coach.

Belfodil was in tegenstelling tot zijn ploegmaat Trebel wél mee op stage…

De Rouches staan in de Jupiler Pro League op drie punten van de zesde plek en dat felbegeerde ticket voor play-off 1. “We kunnen play-off 1 nog altijd halen. Er zijn nog 27 punten te verdelen, dus we doen er alles aan om zo veel mogelijk punten te pakken”, geeft Jankovic de strijd nog niet op.

voetbalkrant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s