Standard had groot probleem op te lossen: ”Acht grote ego’s in de kleedkamer”


Standard had groot probleem op te lossen: ''Acht grote ego's in de kleedkamer''

zaterdag 14 januari 2017 om 13:18
Alexander Scholz is de kersverse aanvoerder van Standard sinds voorganger Adrien Trebel een breuk probeert te forceren. De nieuwe rol brengt ook meer afspraken met de pers met zich mee. Scholz blikte voor Het Laatste Nieuws terug op de eerste seizoenshelft.

Standard staat pas op een teleurstellende achtste plaats. Toch voelt Scholz dat het onder Aleksandar Jankovic de goede richting uitgaat. ”Ik ben hier nu twee jaar. Als je het opdeelt in vier periodes van een half jaar, wisselden we drie keer van trainer. Alleen heb ik nu echt het gevoel dat we allemaal in dezelfde richting gaan. De coach heeft iedereen mee en wie de filosofie niet volgt, valt af.”

Volgens de Deense verdediger kampten de Rouches met een groot probleem in de kleedkamer. ”Tot enkele maanden geleden zaten er zo’n acht grote ego’s in onze kleedkamer. Dat zijn er nu minder. In het voetbal moet je een ego hebben, anders overleef je niet, maar je moet het ook aan de kant kunnen schuiven. Voor het eerst hebben we een homogene spelersgroep. Dat stemt me optimistisch voor wat nog komen gaat”, besluit hij.

 

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s