Trebel-effect: ‘Standard en Gent kruisen degens om middenvelder’


Trebel-effect: 'Standard en Gent kruisen degens om middenvelder'

17 Januari 2017 18:20
© PhotoNews

Door het vertrek van Adrien Trebel naar RSC Anderlecht, moet niet alleen Standard op zoek naar een nieuwe middenvelder. De Fransman was namelijk zo goed als rond met AA Gent, maar liet de Ghelamco Arena finaal toch links liggen. De Buffalo’s versterkten zich inmiddels al met Birger Verstraete, maar blijven op zoek naar wat genoemd wordt de ‘opvolger van Sven Kums’.

Verschillende namen werden daarvoor al genoemd, waaronder Vadis Odjidja, Guillaume Gillet en nu ook het Zweedse toptalent Tesfaldet Tekie. En aan dat lijstje mag nog een speler worden toegevoegd. Zo meldt de Waalse journalist Sacha Tavolieri, van onder andere Radio Hitalia en RMC Sport, dat de Buffalo’s ook erg gecharmeerd zijn van Gidi Kanuk.

De 23-jarige Israëliër is momenteel één van de uitblinkers in eigen land bij Maccabi Petah Tikva, een middenmoter in de Israëlische eerste klasse. Naast voldoende fysieke kracht, beschikt hij ook over het nodige scorend vermogen. Maar Gent is niet de enige club met interesse. Zo zou ook uitgerekend Standard zijn oog hebben laten vallen op Kanuk. Gaan we naar een nieuwe transferstrijd tussen twee Belgische topclubs? Het zou zomaar kunnen, al lijkt alles voorlopig nog wat voorbarig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s