Dossier-Belfodil krijgt compleet onverwachte wending


Dossier-Belfodil krijgt compleet onverwachte wending

19 Januari 2017 17:51
© PhotoNews

Het vertrek van Adrien Trebel bij Standard hing al langer in de lucht en was zelfs onvermijdbaar geworden nadat hij weigerde op stage te gaan. Maar daarnaast dreigden de Rouches ook topaanwinst Ishak Belfodil kwijt te spelen. Het dossier rond de Algerijn krijgt nu echter een onverwachte wending.

Belfodil werd afgelopen zomer transfervrij opgepikt en groeide meteen uit tot smaakmaker bij de Rouches. Die goede prestaties leverden hem de interesse van onder meer Everton FC op. Diverse bronnen meldden zelfs dat de Toffee’s tot 12 miljoen euro wilden betalen, een bedrag dat Standard onmogelijk kon weigeren, en dat de overgang nagenoeg rond was. Maar dat blijkt nu allesbehalve het geval.

Trainer Ronald Koeman liet immers weten dat Everton is afgestapt van de transfer van Belfodil. “Hij was één van de spelers op onze lijst, maar uiteindelijk besloten we hem toch niet te nemen”, klonk het bij Liverpool Echo. Een financiële tegenvaller dus voor Standard, dat wel een erg belangrijke pion kan behouden. Al liggen er nog meer ploegen op de loer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s