OFFICIEEL: Standard blijft uitverkoop houden


OFFICIEEL: Standard blijft uitverkoop houden

19 Januari 2017 11:33
© PhotoNews

Standard is in de tweede seizoenshelft nog maar op één front actief en dat heeft een grote invloed op de winterse transferplannen van de Rouches. Zo hielden de Luikenaars de voorbije dagen een serieuze uitverkoop. En die is nog lang niet voorbij.

Op voorhand werd al aangegeven dat de veel te grote kern van Aleksandar Jankovic zou worden ingekrompen en het bestuur houdt woord. De volgende die mag vertrekken is derde doelman Senne Vits. De 20-jarige ex-keeper van OHL zal het seizoen vol maken bij de Nederlandse tweedeklasser MVV. Hij wordt verhuurd door Standard, waar zijn contract na het seizoen afloopt.

Vits geldt als een groot talent, maar kreeg bij Standard nog geen kansen bij de eerste ploeg. MVV-coach Ron Elsen is dan ook erg blij met zijn komst. “Senne is al geruime tijd in beeld bij MVV Maastricht. Ik ben blij dat we hem nu naar Maastricht hebben kunnen halen. Hij is talentvol en gaat de concurrentie aan met onze huidige doelmannen Bo Geens en Mikolaj Smyle”, klonk het op de webstek van de club.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s