‘Standard blijft niet bij de pakken zitten en wil fraaie naam’


'Standard blijft niet bij de pakken zitten en wil fraaie naam'

20 Januari 2017 07:24
© PhotoNews

De kans dat Ishak Belfodil minstens tot volgende zomer op Sclessin zal te bewonderen zijn, nam donderdag serieus toe toen bekend geraakte dat Everton heeft afgehaakt voor de Algerijn. Maar met Adrien Trebel verloor Standard wel al een andere absolute sterkhouder. De Luikenaars maken dan ook grondig werk van een vervanger.

Verwacht wordt dat de transfer van Razvan Marin eerstdaags alvast wordt afgerond. De onderhandelingen zijn volgens Het Laatste Nieuws inmiddels achter de rug en de Roemeen heeft al een deel van zijn medische proeven afgelegd. Maar Standard houdt nog meer opties achter de hand.

Het doorgaans betrouwbare L’Equipe meldt namelijk dat de Rouches in een tweestrijd met EA Guingamp verwikkeld zijn, inzet: de Franse routinier Mathieu Bodmer. De oud-speler van Lyon en PSG kan transfervrij worden opgepikt nadat hij zijn contract bij OGC Nice liet ontbinden. Een fraaie naam, maar op zijn 34ste zit hij wel al in de late herfst van zijn carrière. In ieder geval wordt snel een akkoord met één van beide ploegen verwacht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s