‘Standard slaat opnieuw toe en haalt erg fraaie naam naar Luik’


'Standard slaat opnieuw toe en haalt erg fraaie naam naar Luik'

20 Januari 2017 14:23
© PhotoNews

Standard speelde Adrien Trebel kwijt aan RSC Anderlecht en moest dus op zoek naar versterking voor zijn middenveld. Met de Roemeense spelmaker Razvan Marin haalden de Rouches alvast een veelbelovende aanwinst in huis. En is er nog meer fraais op komst naar Luik.

Goal.com meldt namelijk dat Standard dicht bij de overgang van Danilo Barbosa staat. De Braziliaan staat in eigen land omschreven als één van de grootste talenten op de positie van controlerende middenvelder en behaalde als basisspeler de finale van het WK U20. In 2014 werd hij overgenomen door Braga, waar hij al snel uitgroeide tot een titularis. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis bij Valencia CF. Maar ondanks een 34-tal wedstrijden bij de eerste ploeg, onder andere in de Champions League tegen AA Gent, besloten de Spanjaarden om hem niet definitief over te nemen.

Dit seizoen begon werd hij verhuurd aan SL Benfica, maar daar kwam hij niet in de plannen van coach Rui Vitoria voor. Op Sclessin zou hij dus alsnog kleur kunnen geven aan zijn seizoen. Volgens RTBF is er zelfs al sprake van een akkoord: zo zou Danilo dit weekend nog zijn medische tests afleggen en vervolgens zijn contract tekenen. Het gaat om uitleenbeurt van een half seizoen, zonder aankoopoptie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s