“Ben het gewoon om voor lage aantallen te spelen, dus kijk uit naar Sclessin”


Ben het gewoon om voor lage aantallen te spelen, dus kijk uit naar Sclessin

zaterdag 21 januari 2017 om 11:54
Razvan Marin moet de nieuwe metronoom van Standard Luik worden. In zijn thuisland Roemenië spreekt men alvast lovend over de centrale middenvelder. De kersverse aanwinst kijkt er vooral naar uit om in een kolkend Sclessin aan de slag te gaan.

Marin heeft zich dan ook voorbereid op zijn nieuwe werkgever. “Ik heb enkele filmpjes van de fans bekeken, zij zijn echt ongelooflijk. In Viitorul (de ex-club van Marin, nvdr.) was ik het gewoon om voor lage toeschouwersaantallen te spelen. Ik kijk er dan ook naar uit om de grasmat van Sclessin te betreden”, zegt hij bij La Dernière Heure. Vrijdag rondde Standard de transfer van 1,5 miljoen euro definitief af.

Van de twintigjarige spelverdeler mag het één en ander verwacht worden in Luik. Bij Viitorul behoorde Marin, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al vier seizoenen tot de A-kern. In zijn laatste twee jaargangen werkte hij zich op tot vaste basiskracht. Dat resulteerde onder meer in negen doelpunten. In de huidige kwalificatiecampagne voor het WK is hij overigens een vaste waarde bij het nationale elftal van Roemenië.

 

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s