Jankovic geeft Standard-publiek gelijk: “Maar niet enkel zijn fout”


Jankovic geeft Standard-publiek gelijk:

22 Januari 2017 17:38
© PhotoNews

Standard heeft de tweede seizoenshelft ingezet met een flinke teleurstelling. Dat het verloor van Club Brugge is op zich niet zo’n grote schande, maar de manier waarop kwam hard aan bij de supporters. Een groot deel van hun besloot zelfs om het stadion vroegtijdig te verlaten.

De teleurstelling was ook begrijpelijk, want Play-Off I is nu wel heel ver weg. “Dit is een zware nederlaag voor ons. 0-3 verliezen tegen Club Brugge in eigen huis is pijnlijk. Het openingsdoelpunt was het belangrijkste moment van de wedstrijd. Het vertrouwen ebde weg bij ons en Club Brugge speelde het slim uit. Ze winnen hier verdiend”, reageerde Aleksandar Jankovic bij Sporza.

Het publiek op Sclessin was overigens erg kritisch voor Guillaume Hubert, die pijnlijk in de fout ging bij de openingstreffer van Vossen. “De scherpe reactie van het publiek op de onzekere Hubert vind ik logisch. We zijn profvoetballers en moeten onder druk kunnen presteren. Het verlies ligt trouwens niet alleen aan Hubert, maar aan de hele ploeg, mezelf incluis”, besloot de Serviër.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s