Donderwolken boven Luik: “Misschien veranderen ze van trainer”


Donderwolken boven Luik:

23 Januari 2017 10:36
© PhotoNews

Standard heeft 2017 ingezet op een erg teleurstellende manier en dat is een understatement. Dat van Club Brugge verloren werd is op zich niet zo’n grote catastrofe, maar de manier waarop was ronduit rampzalig. De aanvallers kwamen niet in het stuk voor, de defensie had alle moeite om overeind te blijven en de middenvelders zaten met hun focus nog in Marbella.

Trainer Aleksandar Jankovic liet tijdens de wedstrijd ook een gelaten indruk achter en zit stilaan met de handen in het haar. “Ik zit hier nu vier à vijf maanden en veranderde in die tijd twee keer van systeem, ik veranderde de aanvoerder en de doelman, maar het eindigt misschien wel dat ze hier veranderen van trainer”, klonk het in Het Nieuwsblad.

Dat laatste zei hij al lachend, maar feit is dat op Sclessin al heel wat coaches voor minder slechte resultaten zijn moeten vertrekken. Dit seizoen zelfs nog. Sterke mannen Daniël Van Buyten en vooral Olivier Renard staken hun nek wel uit voor de komst van de Serviër, maar wanneer Standard straks geen Play-Off I haalt zullen er toch weer heel wat twijfels rijzen omtrent de toekomst van Jankovic op Sclessin.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s