Het ziet er toch een beetje somber uit op dit moment voor Standard.”


Vandenbempt over trainer in eerste klasse: “Geen geweldig rapport

Vandenbempt over trainer in eerste klasse:

23 Januari 2017 17:47
© PhotoNews

Na de winterstop is de strijd om Play-Off 1 helemaal losgebarsten. Heel wat ploegen blijven in de running, maar voor Standard was een plekje bij de eerste zes zelden zo ver weg. De Rouches verloren immers in eigen huis met 0-3 van Club Brugge. Peter Vandenbempt maakt een tussentijdse balans op.

“Het is opvallend dat coach Jankovic na een maand of vier nog altijd op zoek is naar oplossingen, zoals hij zelf ook aangaf”, vertelt de analist aan Sporza. “Hij heeft 5 keer gewonnen in 14 competitiewedstrijden, maar een keer of 6 in 20 duels, eruit in de beker tegen Geel. Dat is geen geweldig rapport.”

“Het is hopen dat de jonge voetballers die gekomen zijn, zoals Marin of Danilo, er ineens staan om dit elftal aan het voetballen te krijgen. Want stel je maar eens voor: deze week spelen ze donderdag in Eupen en zondag bij Anderlecht. Als dat slecht afloopt, dan zou het zo maar kunnen dat het bestuur een beetje gaat rekenen en bijvoorbeeld Belfodil nog van de hand doet, als Play-off I toch een beetje onmogelijk begint te lijken. Het ziet er toch een beetje somber uit op dit moment voor Standard.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s