Transferwerk voor Standard: “Zeker leider op het middenveld”


Transferwerk voor Standard:

26 Januari 2017 17:20
© PhotoNews

Standard gaat donderdagavond op bezoek bij KAS Eupen en kan zich echt geen nieuwe nederlaag permitteren. Afwachten in welke mate Aleksandar Jankovic ingrijpt na de nederlaag tegen Club Brugge. Toen lag het spelniveau immers ver onder de verwachtingen, volgens verschillende analisten mede door het vertrek van Adrien Trebel.

Ook Wilfred Van Moer vindt dat zijn club nog een extra inspanning moet doen om de Fransman te vervangen. “Er ontbreekt momenteel iets, zeker een leider op het middenveld. Of Standard dan meer moeite had moeten doen om Adrien Trebel te houden? Neen, zo’n speler was aangebrand in de kleedkamer en kun je niet meer houden. Iemand die tegen zijn zin speelt, daar kun je niets mee aanvangen. En je verliest zijn waarde als je hem houdt. Zijn vertrek zal een goeie oplossing geweest zijn”, klonk het bij Sporza.

Ondertussen werden met Razvan Marin en Danilo Barbosa twee grote talenten aangetrokken, maar zij zijn wel nog vrij jong. “Standard wil nog wel, maar het is niet zo simpel. Het is goed dat Belfodil blijft, want hij heeft dit seizoen al veel opgebracht. Marin kan een groot talent zijn, maar wanneer komt dat tot uiting? Hij is misschien in vorm als de play-offs beginnen, maar dan is het al een beetje te laat.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s