“De lijdensweg van Standard lijkt nog niet ten einde”


27 Januari 2017 09:40
© PhotoNews

Hoewel de kloof met de top 6 momenteel slechts vier punten bedraagt, ziet het er allesbehalve goed uit voor Standard. Het spelniveau tegen Club Brugge was al beduidend slecht en donderdag tegen Eupen was er weinig beterschap te bespeuren. De Rouches mochten zelfs nog erg tevreden zijn met het behaalde punt.

Het Laatste Nieuws schat de nabije toekomst dan ook somber in voor de Luikenaars. “De balans blijft negatief. Standard wist aan de Kehrweg al voor de vijfde keer op rij niet te winnen. Met 32 op 66 zijn de Rouches nu écht wel rijp voor play-off 2. De prestaties zijn zelfs nog schrijnender dan de cijfers. De lijdensweg van Standard lijkt nog niet ten einde”, schrijft de krant.

Bovendien is er amper tijd om stil te staan bij het puntenverlies op Eupen. Zondag wacht immers alweer de kraker op het veld van aartsrivaal RSC Anderlecht. In de heenronde wonnen de Brusselaars alvast op Sclessin, maar de geschiedenis leert ons dat de Rouches altijd iets meer kunnen in hol van de leeuw. Of dat voldoende zal zijn, weten we zondag rond iets voor 20u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s