Boskamp is kritisch voor Jankovic: “Dat moet hij beseffen”


Boskamp is kritisch voor Jankovic:

28 Januari 2017 09:35
© PhotoNews

Aleksandar Jankovic heeft nog geen indruk kunnen maken bij Standard. Johan Boskamp is vooralsnog niet onder de indruk van de Serviër. Hij heeft dan ook kritiek op hem.

“Ik heb Standard nu drie keer achter elkaar gezien en altijd was er dezelfde conclusie: het is niet om aan te gluren. Ik zie nog altijd geen lijn in het spel, geen handtekening van de trainer. Hij moet beseffen dat Standard een topploeg is. Daar worden andere dingen dan in Mechelen verwacht. Bij Malinwa kun je op de omschakeling spelen en afwachten, al heeft hij daar ook nooit play-off 1 mee gehaald”, zegt hij in Het Belang van Limburg.

“Tegen Eupen was het opnieuw niet goed. Van Crombrugge redde ze met zijn blunder. De wissels van Jankovic vond ik ook maar vreemd.Bij een 2-1-achterstand haalde hij zijn topschutter Orlando Sa eraf voor Emond. Een spits voor een spits! Dat is laf. Waarom niet een verdediger vervangen voor een aanvaller? Gillet staat nu weer in doel omdat Hubert een fout maakte. Mag een jonge keeper dat niet doen dan? Wat ga je doen als Gillet nu in de fout gaat? Je zult toch een keeper moeten opstellen. Hiermee is onnodig een probleem gecreëerd.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s