“Qua spelerskwaliteit is Standard geen slechte ploeg, maar het aankoopbeleid…”


Qua spelerskwaliteit is Standard geen slechte ploeg, maar het aankoopbeleid...

zondag 29 januari 2017 om 09:22
RSC Anderlecht kan Standard Luik zondag definitief uit de race voor Play-Off 1 slaan, denkt Aimé Anthuenis. De twee aartsrivalen staan tegenover mekaar in het Astridpark, waar de Luikenaars stilaan hun laatste troeven uitspelen. Anthuenis ziet het niet meteen gebeuren.

De oud-bondscoach schat het huidige niveau van de recordkampioen hoger in. “Anderlecht is bezig aan een lange reeks overwinningen, terwijl Standard de fouten blijft opstapelen. Paars-wit lijkt me dan ook de favoriet voor eigen volk. Al rekent Jankovic wel op Marin en Danilo en is ook Dossevi teruggekeerd van de Afrika Cup. Wie weet zorgt die klasseinjectie voor een onverwacht resultaat”, zet hij de deur op een kier in De Zondag.

Bij Standard staat het mes hoe dan ook op de keel. “Verlies betekent Play-Off 2 voor hen. Een tweede keer op rij daarin moeten aantreden, zou hard aankomen, maar het zou aan hun wisselvalligheid te wijten zijn. Qua spelerskwaliteit is het geen slechte ploeg, maar het aan- en verkoopbeleid is een ander paar mouwen. Je hebt op dat vlak een zekere stabiliteit nodig en dat is op Sclessin niet het geval”, besluit Anthuenis streng.

 

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s