Hoe Belfodil aan een schorsing ontsnapte: “Ik ben geshockeerd”


Hoe Belfodil aan een schorsing ontsnapte:

01 Februari 2017 08:39
© PhotoNews

Standard kreeg dinsdag uitstekend nieuws van de Geschillencommissie, want het zal Mladenovic en Belfodil niet moeten missen na hun rode kaarten tegen Anderlecht. De eerste kreeg een schorsing met uitstel, Belfodil kreeg zelfs helemaal geen straf. En dat terwijl het Bondsparket aanvankelijk twee speeldagen had geëist.

De Algerijn hield echter een opvallend pleidooi voor de Geschillencommissie. “Ik ben geshockeerd”, zei hij volgens Het Laatste Nieuws over zijn schorsingsvoorstel. “Eerst en vooral heeft de scheidsrechter de fase niet goed gezien. Hij schrijft in zijn verslag dat ik een trappende beweging maak naar Tielemans en dat is niet waar (het was Kiese Thelin, nvdr).”

“Bovendien heb ik die speler niet of amper geraakt. Met alle respect, maar als ik bewust iemand wil aantrappen, dan lukt me dat wel als hij op één meter afstand staat. Het enige wat ik wilde doen, was de bal wegtrappen om zo tijd te winnen. En dat verdient een gele kaart, akkoord. Maar deze actie verdient niet één minuut schorsing.” En die kreeg hij ook niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s