Hoofd Jankovic op het kapblok na nieuwe vernedering voor Standard?


Hoofd Jankovic op het kapblok na nieuwe vernedering voor Standard?

04 Februari 2017 19:49
© PhotoNews

Hoe lang blijft Jankovic nog trainer van Standard? Dat is de vraag die je na vanavond kan stellen, nadat de Rouches in eigen huis vernederd werden door een bevrijd Kortrijk. Een zielloos Standard kreeg werkelijk niets voor elkaar en moest de kelk tot op de bodem ledigen.

Standard begon nog wel goed aan de wedstrijd, in het eerste kwartier toonde de thuisploeg veel dadendrang met schoten van Kosanovic en Dossevi en een kopballetje van Belfodil. Na een kwartier ging de storm echter liggen en nam KV Kortrijk steeds meer het commando over. Het verbaasde dan ook bijna niemand dat Chevalier na een goede aanval de 0-1 iets voor het halfuur in doel kon prikken. Onder een striemend fluitconcert zocht Standard de kleedkamers op.

Saadi was de grote uitblinker met twee prachtige goals.

Wie na de rust beterschap verwachtte, kwam bedrogen uit. Ook na de pauze behield Kortrijk gemakkelijk de controle en met twee uiterst knappe doelpunten van Saadi, vooral zijn tweede met een volley was een pareltje, liepen de Kerels met nog een kwartier op de klok drie doelpunten uit. Een thuispubliek dat in zijn eer gekrenkt was verliet massaal het stadion, de overblijvers moedigden de bezoekers aan en onthaalden elke slechte pas van hun ploeg met boe-geroep. De vraag is of trainer Jankovic na zeven opeenvolgende wedstrijden zonder zege nog kan aanblijven. Het parcours van de Serviër oogt enorm mager met een vroege bekeruitschakeling, een matig Europees seizoen en een quasi zekere uitschakeling voor Play-Off I.

Scoreverloop:

0-1 (27′) Chevalier
0-2 (55′) Saadi
0-3 (74′) Saadi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s