Standard moét winnen van KV Kortrijk als het nog een kans op play-off 1 wil behouden


Standard moét winnen van KV Kortrijk als het nog een kans op play-off 1 wil behouden

Foto: © Photonews

Om 18 uur gaat KV Kortrijk op bezoek bij Standard. De Rouches hebben absoluut nood aan een overwinning om nog kans te maken op play-off 1. Kortrijk kan na de overwinning van vorige week dan weer opgelucht ademhalen.

Na het 0-0 gelijkspel van vorige week tegen Anderlecht staat Standard momenteel op 6 punten van een plekje in play-off 1. Een overwinning tegen Kortrijk is dan ook een must voor de Luikenaars indien ze nog uitzicht op play-off 1 willen behouden.

Mladenovic en Belfodil werden na hun rode kaarten tegen Anderlecht niet geschorst en beide spelers zitten dan ook in de selectie van Aleksandar Jankovic.

De bezoekers konden na een negatieve reeks van 8 nederlagen op rij vorige week eindelijk nog eens met een zege aanknopen. Sporting Lokeren was het slachtoffer van dienst in het Guldensporenstadion. Coaches Bart Van Lancker en Karim Belhocine hopen te bevestigen in Sclessin.

In hun selectie kunnen Belhocine en Van Lancker geen beroep doen op de geblesseerden De Smet, Rougeaux, De Smul en Joaozinho. Ook Totovytskyi is er door visumproblemen niet bij tegen de Rouches.

voetbalkrant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s