Begrip bij Standard: “Natuurlijk hebben de fans het recht het stadion te verlaten”


Begrip bij Standard: Natuurlijk hebben de fans het recht het stadion te verlaten

zondag 5 februari 2017 om 11:10
Het lijkt over en sluiten voor Standard Luik in de strijd om Play-Off 1. Na de 0-3-thuisnederlaag tegen KV Kortrijk van zaterdag moeten de Luikenaars in de laatste vijf speeldagen minstens zes punten goedmaken op minstens drie opponenten. Quasi onmogelijk, beseft ook Alexander Scholz.

De Deen begrijpt maar al te goed dat de fans Sclessin bij bosjes verlieten aan het eind van de afgang tegen KVK. “Het is natuurlijk het recht van de fans om het stadion te verlaten. Ze betalen nu eenmaal voor hun tickets. Van mij mogen ze dit doen, maar ik hoop wel dat ze ons blijven steunen want we hebben hen echt nodig. Dit voelt aan als een vernedering. We hebben nu twee thuismatchen op rij verloren met 0-3, dat doet pijn. Ik heb nu wel een slechter gevoel dan na de nederlaag tegen Club”, vertelde de aanvoerder bij De Morgen.

Naar goede gewoonte onderging de spelersgroep van de Rouches alweer een metamorfose in de voorbije wintermercato. Heeft dat een nefaste invloed op de sportieve prestaties? “Deze nederlaag heeft niks te maken met al die transfers”, weerlegt Scholz formeel. “Op het veld staan 11 spelers die het opnemen tegen 11 andere spelers, that’s it.  Er was een gebrek aan verantwoordelijkheidszin. En alles liep ook gewoon fout. Aan Play-Off 1 denk ik zelfs niet meer. Wat nu belangrijk is, is dat we vanaf morgen beetje bij beetje proberen het tij te keren.”

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s