Standard: 111 transfers in 4 transferperiodes!


Standard: 111 transfers in 4 transferperiodes!

Heeft Standard een wereldrecord in handen? In vier transferperiodes verrichtte de club van Sclessin 111 (inkomende en uitgaande) transfers. Van een duiventil gesproken…

Elke week is de commentaar na een wedstrijd van de Rouches haast dezelfde: ‘Standard is nog zoekende’. In het begin van het seizoen was dit normaal onder trainer Yannick Ferrera, dat Aleksandar Jankovic nog altijd blijft zoeken naar de juiste basiself is dat minder.

Sinds de club twee jaar geleden werd overgenomen door Bruno Venanzi is alle continuïteit in de spelerskern zoek. Het Laatste Nieuws berekende dat de club in de vier transferperiodes onder voorzitter Venanzi Standard maar liefst 111 transfersacties heeft verricht: 39 spelers kwamen naar Sclessin, 72 spelers werden van de hand gedaan. Een gemiddelde dus van 28 spelers per mercato!

In de voorbije wintermercato trok Standard 9 nieuwe spelers aan. 17 spelers verlieten de club, waarvan 6 voetballers die nog maar vorige zomer waren aangetrokken. Cijfers die ernstige twijfels doen rijzen over het transferbeleid van de Rouches! (DC met Dupk/Picture: Belga)

proximus11

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s