Analisten nemen Standard, Jankovic en Van Buyten op de korrel: “Een wespennest” en “Ndongola oorzaak ruzie tussen Renard en Van Buyten”


Analisten nemen Standard, Jankovic en Van Buyten op de korrel: "Een wespennest" en "Ndongola oorzaak ruzie tussen Renard en Van Buyten"
Foto: © photonews

Standard is geen leuke plaats om te vertoeven de laatste weken. Er komen verhalen over ruzie naar buiten en de resultaten zijn om te huilen. In Extra Time gingen ze hard door.

Acht matchen gewonnen op de 26 in alle competities. “Jankovic is er naartoe gegaan met de mening dat hij beter zou doen dan Ferrera”, aldus Geert De Vlieger. “Hij is verantwoordelijk, samen met anderen natuurlijk. Hij had ook kunnen inschatten in welk wespennest hij terecht kwam. Als je denkt dan meer steun te krijgen van het bestuur, moet je er ook meer mee doen. Ik begrijp zijn keuze niet om er naartoe te gaan”

“Je kan slecht spelen, maar je mag je daar niet bij neerleggen, zeker niet bij Standard”, vindt Marc Degryse. “Voor Van Buyten is het einde verhaal”, gaat hij door. “Het zit nu verkeerd tussen Renard en Van Buyten. Ndongola is gekomen via Bayat en dat valt dan weer niet goed bij Van Buyten, die goed bevriend is met Christophe Henrotay.”

voetbalkrant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s