Renard verdedigt zijn transfers: “Dat moet je je ook afvragen”


Renard verdedigt zijn transfers:

06 Februari 2017 22:51
© PhotoNews

Na de 0-3 van vorig weekend tegen KV Kortrijk is de crisis compleet bij Standard. De kritiek stroomt van alle kanten binnen. Ook het clubbestuur ligt onder vuur, en dan vooral Daniel Van Buyten en Olivier Renard. Hun transferbeleid faalde de voorbije jaren compleet.

Al is Renard het daar niet mee eens. “Er zijn misschien te veel transfers geweest, maar je moet je ook afvragen wie er vertrokken zijn. Vorige zomer slechts één titularis en in de winter Trebel. Aan de basiself is er niet veel veranderd. Van de nieuwkomers zijn er meerdere belangrijke spelers geworden, denk maar aan Laifis, Sa, Belfodil en Raman, met zijn mentaliteit”.

“Nu is het doel om onze beste spelers te behouden. Trebel was een geval apart. Marin had eigenlijk drie of vier maanden doublure van Trebel moeten dienen. En Trebel had op het einde van het seizoen moeten vertrekken. Maar eens hij weigerde mee te gaan op stage, konden we niet anders dan hem verkopen. Gezien onze financiën kunnen we het ons niet permitteren om een speler met zijn salaris naar de C-kern te sturen”, besluit Renard in La Tribune.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s