“Standard is momenteel een hulpeloze club”


07 Februari 2017 10:52
© PhotoNews

Sinds het vertrek van de clan-D’Onofrio is het bergaf beginnen gaan met Standard en momenteel zit de club zelfs in een bijzonder diep dal. Na de wanprestatie tegen KV Kortrijk, is PO I nagenoeg een utopie geworden. En twee jaar op rij in het vagevuur van PO II uitkomen, is voor een club van dit kaliber een regelrecht drama.

Komt daar nog bij dat het wederom onrustig is binnen de bestuurskamer. “Het is aan de club om de voorwaarden te scheppen voor rust in de ploeg. Daar slagen ze nu al vele jaren op rij niet in. Het is een komen en gaan van trainers. Wat is eigenlijk al de meerwaarde van Daniel Van Buyten, Olivier Renard en Bruno Venanzi geweest? Die mensen mogen toch echt eens de hand in eigen boezem steken”, stelt Jaques Sys.

De hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine ziet het dan ook niet snel meer goed komen met de ooit zo fiere Rouches. “De spelers zijn passanten, die geen enkele binding hebben met de club. Bovendien worden ze niet geholpen door hun trainer: met zijn uitspraken straalt Jankovic machteloosheid uit. Dan moet je als speler mentaal heel sterk zijn om het hoofd boven water te houden. Standard is momenteel een hulpeloze club.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s