Makelaar van Belfodil is woedend: “Daarom ging transfer naar Everton niet door”


Makelaar van Belfodil is woedend:

08 Februari 2017 11:00
© PhotoNews

Ishak Belfodil leek in januari naar Everton te vertrekken. Deal van 12 miljoen euro ketste alsnog af. Mohamed Al Faiech, de makelaar van de Algerijn, weet wat daar de oorzaak van is.

Hij hekelt Christophe Henrotay, zowat de huismakelaar bij Standard. Die mengde zich volgens de geruchten in het dossier. “Al wat hij vertelt, is fout. Na een contact met sportief directeur Steve Walsh van Everton spraken we op 2 januari af in Londen in het bureau van clubeigenaar Farhad Moshiri. We hadden meteen kunnen tekenen, maar de speler wilde geen oorlog met Standard”, zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

“Ik was verbaasd dat een makelaar die niet voor de club werkt zo snel op de hoogte is van de contractgegevens van mijn speler.” Uiteindelijk gaat de zaak niet door. “Alles sprong af omdat Henrotay zichzelf uitnodigde in een dossier waar hij aanvankelijk niets mee te maken had.” Henrotay ontkent het verhaal en zegt bewijzen te hebben.

Eén reactie op “Makelaar van Belfodil is woedend: “Daarom ging transfer naar Everton niet door”

  1. makelaars maken het voetbal kapot hoe meer ze een speler kunnen doen veranderen van club hoe meer zij verdienen maar ze denken niet aan de standard supporters die er iedere week staan 12 miljoen waarvan nog geen 3 miljoen naar de club gaat gewoon belachelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s