‘Standard wou Trebel vervangen met ex-speler … Anderlecht’


'Standard wou Trebel vervangen met ex-speler ... Anderlecht'

10 Februari 2017 09:52
© PhotoNews

Standard is bijzonder pover uit de winterstop gekomen en behaalde sinds de jaarwisseling een magere 2 op 12. Bovendien lijkt het verlies van Adrien Trebel veel zwaarder door te wegen dan vooraf ingecalculeerd. Met Razvan Marin en Danilo Barbosa werden nochtans twee veelbelovende vervangers aangetrokken.

De Rouches volgden echter nog ook wat meer ervaren pistes om het verlies van zijn sterkhouder aan Anderlecht op te vangen. Makelaar Frederic Schmitt van Cosmosport, liet via LinkedIn immers weten dat Standard een poging heeft ondernomen om Cheikh Tioté aan te trekken. Het ging naar verluidt zelfs om een aantrekkelijk voorstel.

De Ivoriaan ging hier echter niet op in en koos voor het grote geld in China, zo ging hij bij tweedeklasser Beijing Enterprises aan de slag. Tioté is een oude bekende op de Belgische velden en startte zijn profcarrière bij Anderlecht. Zijn grote doorbraak volgde echter bij FC Twente, waar hij een transfer naar Newcastle United kon versieren. Daar was hij enkele seizoenen een vaste waarde, maar belandde hij mede door blessureleed op een zijspoor.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s