Matig Standard heeft weinig overschot tegen Waasland-Beveren


Matig Standard heeft weinig overschot tegen Waasland-Beveren

12 Februari 2017 21:56
© PhotoNews

Standard heeft eindelijk nog eens een wedstrijd winnend afgesloten. De Rouches kregen op het veld van Waasland-Beveren wel wat hulp van de thuisploeg, want al in de eerste helft benadeelde Conte zijn ploeg door een domme rode kaart te pakken. Toch hadden de bezoekers alle moeite van de wereld om de zege over de streep te trekken.

De thuisploeg opende het beste op de Freethiel en kreeg na goed vijf minuten spelen een eerste kans toen Marquet doelman Gillet bijna te grazen nam in de korte hoek, de goalie van Standard bracht redding met de vuisten. Aan de overzijde kwam het eerste gevaar van Edmilson, ook Goblet was echter bij de pinken en hield zijn netten schoon. Waasland-Beveren schoot zichzelf iets voor en iets na het halfuur in de voet toen Conte twee domme gele kaarten pakte en mocht gaan douchen. Standard mocht zo nog een uur met een man meer spelen. Met een brilscore gingen we de rust in.

Conte krijgt geel nadat hij de cornervlag doormidden trap en pakt even later zijn 2de gele kaart.

Standard had in de tweede helft niet veel tijd nodig om van de man meer situatie te profiteren, Edmilson zonderde Orlando Sa alleen af voor Goblet en de Portugees faalde niet: 0-1. De Rouches leken eindelijk nog eens op weg naar een overwinning. Jankovic liet op twintig minuten van het einde zowaar ook nog eens Legear invallen, nog maar de derde wedstrijd van de ex-Anderlecht speler dit seizoen. Ondanks het mannetje meer, ontsnapte Standard in de slotfase nog aan een gelijkspel nadat Myny alleen voor Gillet verscheen. De bezoekende goalie pakte uit met een geweldige redding. Dat deed hij even later nog eens fijntjes over op een kopbal van Gano. Zo winnen de Rouches wel, maar een goed gevoel kunnen ze hier onmogelijk aan overhouden.

Scoreverloop:

0-1 (54′) Orlando Sa

Bijzonderheid:

Conte pakt twee keer geel op korte tijd en dus rood.(36′)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s