Strijdende Rouches vechten zich voorbij tien spelers van Waasland-Beveren


Strijdende Rouches vechten zich voorbij tien spelers van Waasland-Beveren

zondag 12 februari 2017 om 21:55
Standard weet na een mindere periode weer wat winnen is. Op bezoek bij Waasland-Beveren kon het de drie punten pakken. Sprankelend voetbal werd er echter niet gebracht.

Dat beide ploegen geen kans meer maken op Play-Off 1 was ook duidelijk te merken aan het spel. In de eerste helft was er geen inspiratie, amper kansen en al helemaal geen goed voetbal. Dat bij de pauze de brilscore nog op het bord stond, was dan ook niet zo verrassend.

Het voetbal werd helemaal kapot gemaakt na de rode kaart voor Ibrahima Conté. Sindsdien werd er niet echt meer gevoetbald. Een tweede helft zorgde dan toch voor wat verbetering. Tien minuten na de pauze was het raak voor Standard. Orlando Sa prikte zijn doelpuntje binnen voor de Luikenaren.

Het doelpunt bracht weinig verandering in het spel. Er werd vooral gestreden, weinig gevoetbald. Ishak Belfodil kreeg nog een goede kans op de 0-2, hij besloot op de lat. Het bleef uiteindelijk 0-1. Door de winst komt Standard op vier punten van AA Gent, de nummer acht in de stand, te staan. Waasland-Beveren blijft steken op de veertiende plek. Het telt 24 punten, hetzelfde aantal als nummer dertien Eupen

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s