OFFICIEEL: Standard komt met opzienbarend nieuws over Van Buyten


OFFICIEEL: Standard komt met opzienbarend nieuws over Van Buyten

13 Februari 2017 15:08
© PhotoNews

Er werd de voorbije weken heel wat geschreven over de crisis bij Standard. Niet alleen de resultaten vielen flink tegen, ook in de bestuurskamer zou het niet langer boteren. Er werd gewag gemaakt van spanningen tussen sportief raadgever Daniel Van Buyten en technisch directeur Olivier Renard.

Vooral die eerste leek daarbij op de wip te zitten, onder meer omdat hij na het seizoen einde contract was. Bovendien blonk Van Buyten zondag uit in afwezigheid op de Freethiel en pakte hij maandag in de kranten uit met een hoop kritische uitspraken over het beleid bij de Rouches.

Nu is de kogel ook helemaal door de kerk, want Standard is op zijn website met een mededeling gekomen. “De voorzitter van Standard de Liège, Bruno Venanzi, en zijn sportief raadgever Daniel Van Buyten hebben beslist om hun samenwerking te beëindigen. De sportieve leiding van Standard de Liège zal uitsluitend toevertrouwd worden aan sportief directeur Olivier Renard, die vanaf vandaag rechtstreeks zal rapporteren aan de voorzitter van de club”, klinkt het.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s