Van Buyten reageert scherp: “Waarom zou ik dan nog blijven?”


Van Buyten reageert scherp:

13 Februari 2017 06:36
© PhotoNews

Daniël Van Buyten heeft eindelijk gereageerd. Hij is zeer scherp voor de club. Hij vindt het niet kunnen dat enkele spelers van de hand werden gedaan. Die konden volgens hem nog een meerwaarde zijn.

“Ik ben de raadgever van de voorzitter, ik geef hem mijn standpunt over alles. Maar als finaal blijkt dat daar niet naar geluisterd wordt, begin ik me vragen te stellen. Ik steek zoals iedereen veel tijd in mijn werk, maar als ik niets meer te zeggen heb, wat heb ik Standard dan nog aan surplus te bieden? En welk belang heb ik er dan nog bij om te blijven?”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

De samenwerking met Bruno Venanzi en Olivier Renard staat op ontploffen. “Daar kan ik pas op antwoorden als ik daarover uitgebreid gepraat heb met Bruno. Op dit moment kan ik alleen zeggen dat er de laatste tijd een aantal deals gekomen zijn die niet overeenkomen met wat ik gezegd heb. Als het is om zo door te gaan, dan vraag ik me af waaróm ik nog zou doorgaan. Ik ben geen marionet. Maar ik heb geen problemen met Bruno Venanzi of Olivier Renard.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s