Ex-publiekslieveling haalt uit: “Als je geen karakterspeler bent, dan heb je niets te zoeken bij Standard”Het hart van ex-Standardspeler Michaël Goossens bloedt door de huidige malaise

Ex-publiekslieveling haalt uit: "Als je geen karakterspeler bent, dan heb je niets te zoeken bij Standard"

Mathematisch kan het nog, maar de supporters van Standard hebben het schijnbaar toch al opgegeven. De Rouches zullen voor het tweede jaar op rij moeten deelnemen aan play-off 2. Ook voor ex-speler Michaël Goossens doet dat pijn.

Als ex-publiekslieveling bij Standard geeft Michaël Goossens in Sport/Footmagazine zijn mening over de huidige malaise bij de club van zijn hart. “De supporters zijn kwaad op de spelers, die duidelijk inzet missen. Op Anderlecht hebben ze zich verweerd als leeuwen, maar een week later hebben ze tegen Kortrijk alles weggegeven.”

“Als je geen karakterspeler bent, dan heb je niets te zoeken bij Standard”, vindt Goossens. “Sclessin is intimiderend, ook voor de eigen spelers. Maar als je alles geeft, dan kan het publiek van Standard je dragen. Ik heb voor het publiek van Schalke gespeeld, maar ook derby’s in Genoa. De supporters van Standard zijn van dat niveau.”

voetbalkrant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s