Venanzi slaat terug naar Van Buyten: “Hij was niet klaar voor de job”


Venanzi slaat terug naar Van Buyten:

15 Februari 2017 06:00
© PhotoNews

Maandag zette Standard Daniel Van Buyten aan de deur, onder meer nadat de sportief adviseur een interview gegeven had waarin hij bijzonder kritisch was voor de keuzes van Bruno Venanzi en Olivier Renard. Maar nu slaat die eerste stevig terug.

“Daniel is een aardige gast met een goede inborst. Hij waardeerde het niet altijd, maar ik heb hem weleens gezegd dat hij soms minder naïef zou moeten zijn. De voetbalwereld is hard. Misschien was hij nog niet klaar voor de job”, stelt de voorzitter van de Rouches in Het Nieuwsblad.

En ook de kritiek van Van Buyten en de manier waarop hij zijn functie invulde, kon Venanzi niet meer smaken. “Bijvoorbeeld door te zeggen: Deze speler (doelt op wat Van Buyten over Gent-doelman Kalinic zei, nvdr.) heb ik twee jaar geleden aanbevolen en had nu voor ons kunnen spelen. Dat is iets wat managers moeten doen, niet adviseurs. Bovendien zijn mij het laatste jaar misschien 300 spelers aangeboden. Stuk voor stuk zogezegde toptalenten. Uiteindelijk is het mijn geld en beslis ik.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s