Venanzi bevestigt: “AA Gent wilde hem in de deal betrekken”


Venanzi bevestigt:

18 Februari 2017 09:11
© PhotoNews

Standard haalde in januari Dieumerci Ndongola weg bij AA Gent. Adrien Trebel trok niet naar Gent, maar naar Anderlecht. Standard-voorzitter Bruno Venanzi geeft meer uitleg.

“Met Gent hebben we nog een deal gedaan met Dieumerci Ndongala. De relatie met Gent is dus nog goed. Samen met Ivan De Witte en Michel Louwagie was ik gaan eten om de onderhandelingen verder te zetten. Plots kreeg ik een oproep van Herman Van Holsbeeck om te zeggen dat Anderlecht interesse had in Trebel en of we erover konden praten. Ik zei tegen De Witte en Louwagie dat ze snel moesten zijn, want een andere Belgische club toont ook interesse”, vertelt hij in Het Belang van Limburg.

“Uiteindelijk weten zij dat het niet de keuze van Standard was, maar de keuze van de speler. De Witte is een psycholoog van beroep en zal ook begrepen hebben dat Trebel liever naar Anderlecht wou gaan. Maar als Gent sneller had gehandeld, hadden we de deal waarschijnlijk met hen afgerond. De som die Anderlecht betaalde was meer dan Gent. Maar Gent zou Rob Schoofs, die ons sterk interesseerde, in de deal betrekken.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s