Standard en AA Gent schieten weinig op met een punt


Zondag 19 februari 2017

Standard en AA Gent schieten weinig op met een punt

Standard en AA Gent hebben de punten verdeeld: 1-1. Vooral Standard doet zo een erg slechte zaak en lijkt uitgeteld voor play-off I.

Voor de wedstrijd pakten de fans van Standard uit met enkele gigantische tifo’s. Die leken de spelers wel op te zwepen, want zij kwamen erg gretig uit de kleedkamer. Het was echter niet efficiënt voor doel. Vooral Belfodil liet het liggen. Twee keer lag Kalinic in de weg. Net voor rust was het toch nog raak voor Standard. Sá knalde een voorzet van Dossevi heerlijk in één tijd tegen de netten. Meteen daarna kreeg ook Gent nog een dot van een kans, maar Gillet redde knap op Gigot.

Na rust was alles al meteen te herdoen voor Standard. Na slecht uitverdedigen kon Mitrovic scoren. Gent nam nu het heft in handen en trok naar voren, maar dat leverde niet veel kansen op. Standard bleef nog dreigend uit de hoek komen. Sá en Belfodil loerden op de counter maar speelden niet altijd zuiver op elkaar in. Zo werden er geen kansen meer gecreëerd, waardoor 1-1 de logische eindstand werd.

Standard – AA Gent 1-1

44′ Orlando Sá 1-0, 51′ Mitrovic 1-1

voetbal24

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s