carolos wilde de tifo saboteren


Tifo géant au Standard: des Carolos ont tenté de le saboter! – FootNews.be

Tifo géant au Standard: des Carolos ont tenté de le saboter!

21 Fevrier 2017 09:53
© PhotoNews

De Ultra’s van  Standard besliste om hun  20ste verjaardag te vieren door het maken van een gigantische tifo  voor de wedstrijd tussen hun club en AA Gent .
Ze ontsnapten aan een poging tot sabotage.

Standard supporters werden aan het werk gezet op donderdag om de benodigde kabels te plaatsen om hun tifo zetten. Zij hadden toestemming gevraagd aan  Luiks bestuur om de nacht door te brengen in het stadion om zo  de apparatuur op zijn plaats te controleren,ook  werd er  een bewaker bij betrokken.

De vrees werd gerechtvaardigd omdat volgens La Nouvelle Gazette, Karolos supporters besloten het project Luik hun tegenhangers in vergelding voor de gebeurtenissen in de laatste  Waalse derby te  saboteren. In de nacht van zaterdag op zondag, hebben zebra fans inderdaad geprobeerd om het stadion te betreden en zo  het werk van drie dagen teniet te doen. Ze hebben  hun doel niet bereikt ,  maar wel in geslaagd om de muren van het stadium van hun rivalen te bekladden . De spanning is altijd aanwezig tussen de harde kernen van beide clubs.
Ook hadden ze problemen met de brandweer omdat deze niet konden garanderen voor de veiligheid van de fans in T3.  De ultra’s moesten alles uit de kast halen om de brandweer te overtuigen  want een jaar werk en bijna 15.000€ stond op het spel.
Pas in het week-end kregen ze de toestemming
footnews.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s