Standard wilde ex-trainer terughalen: “Ik heb gepraat met Renard”


Standard wilde ex-trainer terughalen: Ik heb gepraat met Renard

woensdag 22 februari 2017 om 08:00
Standard heeft dit seizoen opnieuw een trainerswissel doorgevoerd, Yannick Ferrera werd vervangen door Aleksandar Jankovic. Ferrera stond al langer ter discussie en had zelfs in de zomer vervangen kunnen worden.

In Sport/Voetbalmagazine onthult Mircea Rednic namelijk dat hij in de zomer gecontacteerd werd door Standard. “Ik ben er zeker van dat ik er ooit terugkeer. Wist je dat het vorige zomer al bijna zover was? Ik was in Roemenië toen ze me belden en zeiden dat het dringend was. Ik moest snel een businessclass vliegticket kopen. Ik praatte met Olivier Renard, Daniel Van Buyten en Christophe Henrotay. Na het gesprek dacht ik dat alles in kannen en kruiken was. Ze vroegen me alleen om nog een tweetal dagen geduld te oefenen.”

Helaas voor Rednic won Standard kort daarna de Beker van België. “Bruno Venanzi had Yannick Ferrera beloofd dat hij kon blijven als Standard de beker won. Venanzi wilde niet op zijn belofte terugkomen. Het was een zware klap voor mij, maar ik herhaal: ooit keer ik terug naar Standard.”

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s