Standaard-aanhang met handen in het haar: “En zo iemand moet ons dan redden”


Standard-aanhang met handen in het haar:

26 Februari 2017 16:08
© PhotoNews

Tenzij de burgerlijke rechtbank maandag nog een bommetje drop, zit een erg teleurstellend seizoen er voor Standard nagenoeg op. In Play-Off II kunnen de Rouches welliswaar nog een gooi doen naar een Europees ticket. Maar dan moet het niveau van de laatste weken wel serieus opgekrikt worden.

Zondag speelde Standard wel een goede partij tegen KV Mechelen, maar opnieuw werden twee doelpunten weggegeven en bleven enkele sterkhouders ver onder hun gewenste niveau. Junior Edmilson bijvoorbeeld, speelde een dramatische eerste helft en werd onder de rust naar de kant gehaald. Maar zijn vervanger Jonathan Legear kon de aanhang niet meteen warm krijgen.

Het moet gezegd dat Legear, al meermaals afgeschreven als profvoetballer en de voorbije jaren amper nog in actie, veruit zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde. Maar wederom werd duidelijk dat hij zijn beste niveau niet langer dan 30 minuten kan vasthouden. Op Twitter kwam er dan ook de nodige kritiek op de breedte en sterkte van de kern, het is nu al duidelijk dat de Rouches in de zomer opnieuw de transfermarkt op moeten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s