Standard geeft het seizoen nog niet op, Rouches hebben nog opmerkelijk doel


Standard geeft het seizoen nog niet op, Rouches hebben nog opmerkelijk doel

vrijdag 3 maart 2017 om 22:26
Play-Off 1 halen is dan wel zo goed als onmogelijk geworden voor Standard. Het seizoen is nog niet voorbij. De Rouches hopen nog steeds op Europees voetbal.

Standard zal niet in de top zes eindigen en dus ook geen Play-Off 1 spelen. Een pijnlijke zaak voor Standard, maar Aleksandar Jankovic wil het seizoen nog niet opgeven “Het doel is om Europees voetbal te behalen”, citeert Het Laatste Nieuws de coach. “Vanuit die optiek moeten we zoveel mogelijk aan de automatismen werken. De beslissing dat we de punten van tegen Charleroi niet krijgen, verandert niks aan onze aanpak. We willen de overwinningen opstapelen en op dat elan doorgaan in de Play-Offs.”

Die positiviteit moet er komen na goede resultaten tegen Royal Excel Moeskroen en KV Oostende. Dan moet de verdediging wel iets beter gaan presteren, dat weet ook Corentin Fiore. “Een verdediging heeft stabiliteit nodig. We hebben enkele nieuwe spelers, maar het zal alleen maar beter gaan”, zegt hij.

“Ons eerste doel in de resterende twee matchen is om de dynamiek opnieuw op te bouwen. Het volgende doel is een ticket bemachtigen voor de Europa League”, besluit hij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s