Degryse boort eersteklasser de grond in: “Een schande”


Degryse boort eersteklasser de grond in:

07 Maart 2017 10:51
© PhotoNews

Tijdens de slotspeeldag van de reguliere competitie staat zondagmiddag nog heel wat op het spel, maar voor een aantal ploegen is het seizoen veruit gedaan. En dat was afgelopen weekend al merkbaar. Standard bijvoorbeeld, ging na een dramatische partij met 1-0 onderuit op het veld van hekkensluiter Moeskroen.

Analist Marc Degryse heeft het dan ook helemaal gehad met de huidige Rouches. “Het is bevestigd, van week tot week zelfs steeds meer: het vuur in de kern van Standard is helemaal verdwenen. Er zit al een tijdje geen passie en drive meer in die club. Voor het tweede jaar op rij niet in Play-Off I: het is een schande. En zo’n non-match spelen in Moeskroen: het is een schande”, klonk het streng bij Sport/Footmagazine.

Volgens Degryse hebben de Luikenaars dringend nood aan duidelijkheid binnen het sportieve beleid. “Het bestuur moet gewoon één bepaalde richting kiezen en volgens mij is er maar één optie: het beleid van Olivier Renard. Je moet hem de sleutels geven, hem de lijnen laten uitstippelen en die dan ook volgen. Hij moet de enige sportieve baas worden. En dan is hij ook verantwoordelijk als het fout loopt.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s