Update: ‘Standard heeft beet, speler bevestigt akkoord met de Rouches’


Update: 'Standard heeft beet, speler bevestigt akkoord met de Rouches'
dinsdag 7 maart 2017 om 11:40
Standard beleeft een seizoen om snel te vergeten. Voor volgend seizoen kunnen de Rouches nieuw geweld gebruiken. Mogelijk wordt dat jong geweld. Eugenio Pina staat naar verluidt op het verlanglijstje van de Rouches.

Die Pina is een negentienjarige Belgische flankspeler met Portugese roots. Het is La Nouvelle Gazette  die Standard aan het talent van La Louvière koppelt. Bij de Wolven begon Pina dit seizoen zeventien keer in de basis en mocht hij vier keer invallen. In al zijn optredens scoorde hij in totaal twee keer.

La Louvière heeft de interesse van Standard al bevestigd, maar er is nog geen concreet bod uit Luik binnengekomen in Henegouwen. Dat vindt La Louvière best vervelend, want de club beweert dat Standard wel al sprak met de speler. La Louvière hoopt dan ook dat Standard snel het spel eerlijk gaat spelen en ook met de club komt onderhandelen.

Update 7/03 om 11.40 uur: Pina staat op een zucht van Standard. “Ik heb mijn akkoord gegeven aan Standard, maar ik heb nog niets getekend”, stelt de speler in La Dernière Heure. Volgend seizoen begint hij wel bij de U21 van Standard. “Dat is logisch, ik wil geen stappen overslaan. Mijn kwaliteiten? Mijn techniek en snelheid. Matthieu Dossevi speelt momenteel op mijn beste positie. Dat is een ander niveau. Hij is een voorbeeld voor mij.”

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s