Ondanks negende plaats toch jackpot voor Standard?


Ondanks negende plaats toch jackpot voor Standard?

21 Maart 2017 18:51
© PhotoNews

Standard heeft er een erg tegenvallend seizoen opzitten. De Rouches werden slechts negende in de competitie, sneuvelden erg snel in de beker en konden als enige Belgische deelnemer niet overwinteren in de Europa League. Desondanks kunnen de Luikenaars komende zomer opnieuw mooie zaken doen.

Zo bevestigde sportief directeur Olivier Renard dat er wel degelijk flink wat belangstelling heerst in de sterkhouders. “Het frustrerendste is dat we negende worden, op tien punten van play-off 1, met een pak spelers die gegeerd zijn bij grote clubs. Spelers voor wie er aanbiedingen zijn, en niet voor 100.000 euro, hé!”, klonk het in Sport/Voetbalmagazine. Renard zal zijn handen komende zomer dus meer dan vol hebben.

Ook afgelopen winter was hij druk in de weer, maar op één transfer kwam de nodige kritiek. Zo stelde men vragen bij de samenwerking met Mogi Bayat om Dieurmerci Ndongala bij Gent weg te halen. “De bewering dat zijn transfer 300.000 euro commissie aan Mogi Bayat opgebracht heeft, slaat nergens op. Die commissie was zo belachelijk dat ik ze uit respect voor Bayat niet zal bekendmaken”, bijt Renard van zich af.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s