Opvallend verhaal uit Sclessin: “Liever naar Anderlecht dan naar Gent”


Opvallend verhaal uit Sclessin:

21 Maart 2017 10:20
© PhotoNews

Ook Standard moet straks aantreden in Play-Off II, maar de Rouches snakken nu eigenlijk al naar het seizoenseinde. Het werd immers een erg donkere jaargang voor de Luikenaars, met veel (extra-)sportieve dieptepunten. En zelfs op de mercato wilde het niet altijd vlotten.

Zo waren de Rouches afgelopen winter genoodzaakt om sterkhouder Adrien Trebel te verkopen. Opmerkelijk is dat de club daarbij een overgang naar aartsrivaal RSC Anderlecht prefereerde. “Adrien Trebel was een zeer interessante speler voor ons, een belangrijke schakel in de keten. Enkele dagen voor zijn vertrek zei ik hem nog dat ik hem een van de beste acht spelers in de competitie vond. En als hij dan toch wegging, dan liever naar Anderlecht dan naar Gent”, getuigt Olivier Renard in Sport/Voetbalmagazine.

Wat nog opvallender is, is dat de sportieve baas op Sclessin beweert dat ook zijn (ex-)ploegmaats Trebel niet langer moesten hebben. “Zijn vertrek heeft een leemte nagelaten. Maar ik was niet de enige die geen fan was van zijn mentaliteit. Heel de club, heel de groep. Ik sta dicht bij de kleedkamer, ik vang geregeld wat op. Tijdens de stage heeft onze groep trouwens te kennen gegeven dat Trebel maar beter wegbleef!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s